La Casa De Papel’in Berlin’i Pedro Alonso O’Choro Türkiye’de

La Casa De Papel dizisinde canlandırdığı Berlin karakteriyle dünya çapında tanınan Pedro Alonso O’Choro kaleme aldığı Filipo’nun Kitabı adlı ilk kitabıyla sevenlerinin karşısında bu defa yazar kimliğiyle çıkıyor. Epsilon logosuyla okurlara ulaşan kitabının tanıtımı için Türkiye’ye gelen ünlü oyuncu ve yazar basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pedro Alonso, Türkiye’de Epsilon tarafından yayımlanan Filipo’nun kitabıyla oyunculuğunun yanı sıra yazarlıkta da başarısını ortaya koyuyor.

Göz alıcı illüstrasyonların eşlik ettiği Filipo’nun Kitabı’nda Pedro Alonso,hipnoz yoluyla yapılan bir regresyon seansıyla başka bir yaşama ve başka bir bedene yaptığı yolculuğu anlatıyor.Pedro Alonso geçmişine yaptığı bu spiritüel yolculukta, imparatorluk günlerinde doğuda ve göreve giden Romalı asker Filipo olarak reenkarne olur. Bu görev, imparatorluğun genişlemesine engel olabilecek potansiyel düşmanları tespit etmekten ve onları gerekirse ortadan kaldırmaktan ibarettir.

Fatmagül Ezici’nin İspanyolca aslından dilimize çevirdiği Filipo’nun Kitabı, çarpıcı hikayesinin yanı sıra Pedro Alonso ve Tatiana Djordjevic’in ortak çalışmasıyla ortaya çıkan illüstrasyonlarla da dikkat çekiyor.

Pedro Alonso kitabı anlatırken; Bu kitap benim kendi anlatıcı sesimi, bakış açımı,kendi görüş açımı,yazı dilimi bulduğum kitap oldu. Umuyorum kitabı okursunuz ve size de bir alan sağlar.Bu kitabın enerjisi size ulaşır, diye ümit ediyorum.Çünkü öyle zamanlarda yaşıyoruz ki herşey çok karışık,bir çok şey üstümüze geliyor ve bir boşluk içerisinde yaşıyoruz ve buradaki boşluğu da görmemiz gerekiyor.Var olmanın büyüsüyle bağlantıya geçmemiz gerekiyor.İşte benim hikayem bu, dedi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.