Disneyplus Türkiye Lansmanı

Disney+ 1000’den fazla film ve 16000’in üzerinde bölümden oluşan 400’den fazla dizi,belgesel, özel içerik arşivi ve dikkat çeken yerli içerikleri ile seyircisiyle buluşuyor.

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner,basın toplantısında heyecanla beklenen Disney+ ile ilgili merak edilen detayları paylaşarak platformun Türkiye’ye özel çalışmalarını da açıkladı.

100 yılı geride bırakırken,kendini her zaman yenileyen, kullanıcılarına sunduğu teknolojisini sürekli geliştiren ve geniş içerik arşivini sürekli zenginleştirerek hızla dijitalleşen dünyaya ayak uyduran The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+ yeni nesillerin de favorisi olmayı sürdürüyor.Disney+ birçok insanın kalbine dokunacak. Türkiye’nin de dahil olduğu 42 ülke ve 11 yeni bölgeye Disney, Pixar,Marvel,Star Wars ve National Geographic içeriklerinin yanı sıra, her kesimden izleyiciye hitap eden binlerce saatlik içerik ve dünyanın en sevilen hikayelerinin kapıları ardına kadar açılıyor.

”Köklü yapımız ve güçlü içeriğimiz ile dijital yayıncılıkta da çok iddialıyız.”

Soner,Disney+’ın Türkiye’de sunacağı zengin içerikleri tüm ayrıntılarıyla paylaştı.Son zamanların en öne çıkan yapımlarından Oscar ödüllü ”Enkonto”Sihirli Dünya,Karlar Ülkesi,Külkedisi,Kurbağa Prens ve Küçük Denizkızı”gibi sevilen klasikler ile birlikte Raya ve Son Ejderha ve Mulan gibi yakın zamanda gişe rekorları kıran filmler platformda yer alacak. Oscar ödüllü Tom Hanks ile tekrar hayat bulmaya hazırlanan Disney+ orjinali Pinokyo gibi Disney’in tüm canlı aksiyon filmleri de platformda yer alacak.

14 Haziran’dan itibaren platformda, Engin Akyürek’in kaleme alıp başrolünü üstlendiği ”Kaçış” ilgiyle izlenen yeni orjinal diziler ve gişe rekorları kıran filmlere erişebilecekler.

Disney+ ile yerli orjinal içerikler hem Türk izleyicisiyle hem de dünyanın birçok ülkesindeki izleyicilerle buluşturulacak.Kaçış’ın yanı sıra, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un Dünyayla Benim Aramada, Timuçin Esen’in Gri,Pınar Deniz’in Avcı Kod adlı diziler ile Recep İvedik 7 ve Kral Şakir Geri Dönüşüm filmleri platform açıldıktan kısa süre sonra yayına girecek.

”8 ay fiyatına 1 yıllık üyelik”

Türkiye’de 14 Haziran 2022’de yayına başlayacak olan Disney+, Standart fiyatlandırmasını aylık 34,99tl yada yıllık 349,90tl olarak belirlediğini açıklamıştı.Lansmana özel avantajlı bir üyelik paketi sunan Disney+8 ay fiyatına 12 ay boyunca izleme keyfi sunan 279,90tl’lik bir tanışma paketi duyurdu.Özel teklif fırsatını yakalamak isteyen izleyicilerin,14 Haziran’dan önce kayıt olarak 26 Haziran 2022’ye kadar üyelik işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.