Kendinden Kaçak Sinemalarda

Filmle ilgili neler söylemek istersiniz?

-Fatih Yasin: İlk filmimizde Youtuberlar film yapabilir mi? sorusuna cevap verdiğimizi düşünüyoruz.Kendinden Kaçak’ta ise biraz daha piştik ve güzel yol kat ettik.Gerek oyuncu kadrosu gerekse ekiple seyirciyi mutlu ayıracak bir film yaptık.

-Bilal Hancı:Gerçek hayatta başımıza gelebilecek bir durumdan yola çıkan bir komedi filmi. Karakterler çok renkli ve izleyiciler izlerken kendilerinden birer parça bulacaklar.

-Atakan Özyurt: Alışıla gelmişin dışında bir senaryo ile izleyici karşısına çıkacağımızı düşünüyorum.Dinamik ve insanı başka duygulara iten bir yapım. İzleyicilerin karakterleri dolu dolu yaşayacağını, onlar gibi hikayeye dahil olarak izleyeceklerini düşünüyorum.Karakterler ve izleyici arasında üç boyutlu bir duygu paylaşımı diyebiliriz. Bakalım heyecanlıyız.

Biraz karakterlerden bahsedebilir miyiz?

-Fatih Yasin:Atakan karakteri ne yapacağı belli olmayan anlık fikir patlamaları yaşayan duygusal ve o kadarda karamsar.Bilal karakteri ise sinirli, huysuz ama bir o kadar da babacan bir karakter.Fatih karakteri ise; dünyanın gizemini çözmeye çalışırken kaybolmuş bir karakter.

-Bilal Hancı: Atakan karakteri sürpriz çıkışları olan şaşırtıcı bir karakater, Bilal karakteri ise sinirli gerçekçi ve karamsar.Fatih karakteri ise; hayal dünyasında olan olaylara hayalci bakan bir karakter.

Çekimler sırasında unutamadığınız anlar oldu mu?

Fatih Yasin: Bir sahnede özel hayatımızla ilgili sıkıntılı bir durum yaşamıştık ve oyun öncesi bu konuyu tartıştık. Daha sonra kayıta girdiğimizde ciddi bir mental düşüklük yaşadık.Ama sahnede onu kaldırıyordu.Seyirci gördüğünde muhakkak bunların başına birşey gelmiş diyecek.

Bilal Hancı: Bazı sahneleri Ankara’da açık havada çektik.Oradaki soğuğu unutamam(gülüyor)

Atakan Özyurt: Olmaz mı(gülüyor)

Seyirciyi ne gibi sürprizler bekliyor?

Fatih Yasin: Filmin içinde tek başına yetecek bir sürpriz var. Filmi izlemeyenler spoiler duymamak için elinden geleni yapsınlar.

Bilal Hancı: Film sürpriz içinde sürpriz yapıyor.Tam durumu kabullendiğinizde konunun altından başka şeyler çıkacak.Çok da spoiler vermeyeyim.İzleyip görsünler diyebilirim.

Atakan Özyurt: Seyirciye iki saat içinde bir çok duyguyu yaşatan bir senaryo bekliyor,karakterlerle özdeşecekleri,onlarla meraklı duygularla sona gidecekleri bir hikaye bekliyor diyebiliriz.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.